Zvjezdano Valentinovo u Tehničkom muzeju

Zvjezdano Valentinovo u Tehničkom muzeju

Manifestacija će se održati u Planetariju Tehničkog muzeja, s početkom u 18 sati. Riječ je o popularnom predavanju  za sve zaljubljene i one koji će to tek postati

Ne dajte da vam magla, kiša i oblaci pokvare romantični doživljaj Dana zaljubljenih. Tehnički muzej danas vam nudi Valentinovo pod zvijezdama –  toplu i ugodnu večer uz osigurano zvjezdano nebo sa mjesečinom.

Manifestacija će se održati u Planetariju Tehničkog muzeja, s početkom u 18 sati. Riječ je o popularnom predavanju  za sve zaljubljena i one koji će to tek postati, i to na temu:  Valentinovska noć pod zvijezdama. Predavanje će biti popraćeno ugodnim glasom romantičnog voditelja Planetarija  Ante Radonića.

Svake godine Valentinovska noć je drugačija. Ove godine je posebna. Naime, u noći od petka na subotu biti će pun Mjesec. Znači, u slučaju vedrog vremena imat ćemo cijelu noć mjesečinu, od večeri do jutra. Tu cijelu noć u kupoli planetarija doživjet ćemo u tijeku jednog sata.

Posjetitelji će se moći upoznati sa raznim zviježđima i za njih će se potražiti najljepše zvijezde našeg neba. Saznat će koji planeti se i kada mogu lako promatrati golim okom. Vidjet će se i gdje se oni upravo sada nalaze.

Bez obzira na vremenske prilike, u Planetariju će danas biti zvjezdano Valentinovo sa mjesečinom.

Ulaznice po cijeni od 15 kn mogu se kupiti na blagajni Muzeja u radno vrijeme. (zg-mag)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni