Županija sufinancira 37 pomoćnika u nastavi

Županija sufinancira 37 pomoćnika u nastavi

Interes za pomoćnike u nastavi iskazalo je 15 osnovnih te 3 srednje škole kojima je osnivač Zagrebačka županija

Zagrebačka županija sufinancirat će 50 posto bruto troškova plaće i prijevoza za rad 37 pomoćnika u nastavni za što je osigurano 500.000 kuna.

Preostali iznos troškova plaće i prijevoza sufinancirat će Hrvatski zavod za zapošljavanje kroz mjeru „Mladi za mlade“.

Interes za pomoćnike u nastavi iskazalo je 15 osnovnih te 3 srednje škole kojima je osnivač Zagrebačka županija.

U tijeku je odabir kandidata temeljem natječaja koje su raspisale škole, a već u petak, 31. siječnja Županija će za svih 37 odabranih kandidata osigurati jednodnevnu edukaciju na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu.

Pomoćnici u nastavi kreću s radom u ponedjeljak, 2. veljače, a radit će s našim đacima do kraja nastavne godine. (zg-magazin / foto: utib.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t