“ZUP i Zagreb ti nude da uštediš kune”

“ZUP i Zagreb ti nude da uštediš kune”

Na Tomislavovom trgu u Zagrebu jučer je započela dvodnevna manifestacija „ZUP i Zagreb ti nude, da uštediš kune“. Organizator ove manifestacije je Zagrebačka udruge potrošača, a pokrovitelj je Grad Zagreb. U sklopu ove manifestacije domaći će poljoprivredni proizvođači ponuditi građanima svoje proizvode po iznimno povoljnim cijenama.

Na otvaranju manifestacije zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik ZUP-a Vladimir Novotny podijelili su 100-njak poklon bonova s kojima su građani besplatno preuzeli krumpir i jabuke.

„Mnogi poljoprivredni proizvođači imaju dobre proizvode koje nemaju gdje plasirati. Na ovaj način povezujemo ih direktno s potrošačima, na dobrobit obje strane i nadamo se da će ovakav model zaživjeti“, rekao je Novotny.

„Ovom se akcijom čine dvije dobre stvari. Proizvođači imaju priliku ponuditi svoj proizvod, koji nisu uspjeli plasirati na tržištu, a građani, posebno oni slabijeg imovinskog stanja, mogu kupiti određene prehrambene namirnice po vrlo niskim cijenama. Ako smo na ovaj način pomogli bar nekolicini, učinili smo dobru stvar“, zaključio je Bandić.

Na ovoj će manifestaciji biti nazočan i odvjetnik, koji će biti na raspolaganju potrošačima s besplatnim pravnim savjetima s područja zaštite potrošača.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni