Zrinka Peharec – nova direktorica Centra poduzetnica

Zrinka Peharec – nova direktorica Centra poduzetnica

(Zrinka Pehrec)

Poduzetnica Zrinka Peharec izabrana je za novu direktoricu Centra poduzetnica, dok će njena zamjenica biti Maja Ilčić, koja će voditi volonterski tim.

Vrijeme korone pred Centar poduzetnica postavio je nove izazove i ciljeve, s kojima će se sada uhvatiti u koštac nova uprava i novo vodstvo, a s čijeg kormila odlazi idejna začetnica, pokretačica i dosadašnja direktorica Centra Sanela Dropulić te njezina zamjenica Slavica Šipicki.

Prošlo je šest godina od kada se nekadašnji Ženski poduzetnički centar, danas Centar poduzetnica pretvorio u najveću asocijaciju žena u poduzetništvu.

Centar danas okuplja više od 2300 članica i članova diljem Hrvatske, uz brojne partnerske organizacije diljem jugoistočne Europe te Europske Unije.

Iz Centra navode kako su do sada ostvarili cijeli niz projekata i suradnji, održali pet kongresa poduzetnica kao najveće okupljanje žena u poduzetništvu u Europi, organizirali više od 1300 besplatnih edukacija za uspješan početak, ali i održivost poslovnih projekata na realnom tržištu.

Zrinka Peharec i Maja Ilčić najavljuju kako će se nastaviti zalagati za sve poduzetnice i žene da ostvare svoja prava i da njihove sposobnosti, znanje i iskustva budu jednako vrijedne kao i muških kolega, ali i da jednako ubiru plodove tog rada i znanja. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni