Zrinjevac u potrazi za reprezentativnim božićnim drvom koje će ukrašavati Trg

Zrinjevac u potrazi za reprezentativnim božićnim drvom koje će ukrašavati Trg

Na 130 lokacija u Zagrebu će tijekom došašća biti postavljena velika božićna drvca visoka od 15 do 18 metara, najavio je Igor Toljan, direktor Zrinjevca – podružnice Zagrebačkog Holdinga.

Po njegovim riječima, traži se i reprezentativna jelka za Trg bana Jelečića. U Zrinjevcu imaju tri favorita, no o tome koje će stablo biti dostavljeno i okićeno na središnjem zagrebačkom trgu odlučit će nakon što se procjene mogućnosti pristupa mehanizacije i kvalitetne sječe te transporta stabla do gradskog središta. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t