„Zrinjevac“ dostavio drva za ogrjev na 38 zagrebačkih adresa

„Zrinjevac“ dostavio drva za ogrjev na 38 zagrebačkih adresa

Gradonačelnik Bandić je u studenom obećao da će stabla koja je oborila oluja biti raspiljena i podijeljena za ogrjev potrebitim zagrebačkim obiteljima

Nakon ciklona Teodor koji je u studenom prošle godine oborio mnogobrojna stabla na širem zagrebačkom području, gradonačelnik Milan Badić je krajem istog mjeseca najavio kako će sva oborena stabla biti sakupljena, ispiljena i podijeljena za ogrjev socijalno ugroženim građanima.

Odlučili smo provjeriti što je s tim, a obećanje je, kako su nam potvrdili u Zagrebačkom holdingu – ispunjeno. Naime, direktor Holdingove podružnice Zrinjevac, Igor Toljan potvrdio nam je da je sa javnih zelenih površina prikupljen „sav koristan drvni materijal nakon olujnog nevremena“, ne precizirajući o kojoj se količini drva radi.

„Materijal je deponiran na dvije lokacije naših kompostana, obrađen te našim dostavnim vozilima isporučen na  38 adresa po naputku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom“, navodi Toljan i dodaje kako je sve to obavljeno polovicom mjeseca prosinca na zadovoljstvo svih korisnika.

Zahvaljujući ovoj akciji 38 zagrebačkih obitelji ne mora strahovati od zime koja sve više počinje pokazivati svoje zube. (B. J.)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni