Zoran Mamić: Ovo je sve isključivo politički motivirano

Zoran Mamić: Ovo je sve isključivo politički motivirano

„Zdravko je tip čovjeka kojeg se može zeznuti samo ako ga se hvali. Ovako kada ga se napada on je samo još odlučniji”, kazao je trener Dinama

Dinamo se u petak (18:00) utakmicom protiv Slavena vraća na teren, a dan uoči susreta na konferenciju za medije došao je trener Zoran Mamić, koji se osvrnuo na aktualne teme i na novu istragu USKOK-a u kojoj je priveden izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić.

„Ne mogu reći da nas to ne remeti ni da je nešto što je normalno, ali na sreću ili ne imali smo sličnu situaciju i to je život, odnosno nešto kroz što prolazimo. Moram reći da sam siguran da nema nikakve veze s pravom i pravdom, to je isključivo politički motivirano i ako uopće dođe do optužnica siguran sam da ćemo dokazati nevinost. S te strane smo mirni, ali sigurno da nije idealna situacija, no trudimo se da momčad dobro reagira”, rekao je Zoran Mamić dodavši kako se Zdravko odlično drži.

„On je tip čovjeka kojeg se može zeznuti samo ako ga se hvali. Ovako kada ga se napada on je samo još odlučniji”, kazao je trener Dinama.

Spomenuo je i jedan od rezultata istrage od prije par mjeseci koja je obuhvaćala i njega: „Ne znam je li to uopće smijem reći, ali prije par dana sam dobio drugostupanjsko porezno rješenje koje od 100 slučajeva isto toliko puta potvrdi odluku prvog stupnja da je moja žalba prihvaćena. Eto… Mislim da i to dovoljno govori”, zaključio je Zoran Mamić.

Inače, USKOK traži jednomjesečni istražni zatvor za Zdravka Mamića i četvoricu njegovih suosumnjičenika, među kojima je izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Damir Vrbanović i Mario Mamić, zbog “zločinačkog udruženja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju”. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni