ZOI: Kostelić osvojio srebro u super-kombinaciji!

ZOI: Kostelić osvojio srebro u super-kombinaciji!

Zlatnu medalju osvojio je Švicarac Sandro Viletta sa 34 stotinke boljim vremenom od Kostelića, dok je do bronce stigao Talijan Christof Innerhofer sa 47 stotinki slabijim vremenom

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je srebrnu medalju u super-kombinaciji voženoj na stazi Rosa Hutor na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, što mu je četvrto srebro sa ZOI u karijeri, a treće uzastopno u kombinaciji. Kosteliću će tako vjerojatno ostati neispunjen sam o osvajanju zlatne olimpijske medalje, uspjeha koji je njegova sestra Janica ostvarila četiri puta.

Zlatnu medalju osvojio je Švicarac Sandro Viletta sa 34 stotinke boljim vremenom od Kostelića, dok je do bronce stigao Talijan Christof Innerhofer sa 47 stotinki slabijim vremenom.

Kostelić je bio srebrni u kombinaciji na ZOI u Torinu 2006. i Vancouveru 2010., te u slalomu u Vancouveru 2010. Kostelićevo srebro je 11. medalja za hrvatske sportaše na ZOI, a 10. za obitelj Kostelić.

Drugi hrvatski predstavnik u super-kombinaciji Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 10. mjesto sa 1.86 sekundi zaostatka za Vilettom, što je njegov plasman na ZOI u karijeri. Prije četiri godine u Vancouveru je bio 20. u kombinaciji, te 19. u slalomu. (hina /zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni