Znanstvenik Davor Pavuna objavio studiju o Covidu-19 na 23 jezika

Znanstvenik Davor Pavuna objavio studiju o Covidu-19 na 23 jezika

(Foto: YouTube/snimka zaslona)

Podsjetimo se, 10. travnja 2020., u emisiji HTV-a Zajedno za zdravlje odgovarajući na pitanje je li aktualna situacija s koronavirusom svojevrsni “žuti karton” za čovječanstvo znanstvenik Davor Pavuna je ustvrdio da jest, ali da je takvih situacija bilo i prije. No, sada je, kaže, udarilo tako jako da svi vide. Naglasio je kako je on ovakvu pandemiju s globalnim posljedicama očekivao i prije.

“Sada je krajnji čas da se probudimo i reorganiziramo zato što će budućnost koja dolazi biti puno dramatičnija”, poručuje ovaj hrvatski znanstvenik svjetskog glasa.

Smatra da su ljudsko djelovanje i profitne ideje dovele čovjeka do sukoba s prirodom koji je postao neodrživ.

Danas je pak objavio podužu studiju koja je dostupna na 23 jezika i koja će se vremenom nadopunjavati.

Umjesto zaključka:

https://zg-magazin.com.hr/tag/davor-pavuna/

Priredio: Ivan Remeta (Johnny)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t