Znak za pješački prijelaz u kontejneru za staklo

Znak za pješački prijelaz u kontejneru za staklo

Foto: Tina Bele

Na Facebook grupi “I to je Zagreb” u utorak se pojavila interesantna fotografija. Naime, netko je stavio znak za pješački prijelaz u kontejner za staklo. Spomenuti se znak nalazi se na križanju Preradovićeve ulice i Zelenog vala u smjeru zapada. Kako je napisala autorica fotografije, Tina Bele, ovu je fotografiju uslikala nešto prije 8 ujutro , te kada se vraćala kući poslije 17 , ostalo je nepromijenjeno.

Kaže kako će fotografiju poslati u četvrtak  nadležnim službama  i pratiti daljnji razvoj situacije iz dana u dan. (Zg magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t