Značaj “Plastičarskog kutka” prepoznat u Srbiji

Značaj “Plastičarskog kutka” prepoznat u Srbiji

Najnoviji broj Sveta polimera, vrlo kvalitetnog stručnog časopisa srpskog Društva inženjera plastičara i gumara koji se izdaje u Beogradu, prepoznao je značaj našeg Plastičarskg kutka te na 3. (57. stranici) otisnuo tekst slijedećeg sadržaja:

Portal ZG-magazin jedini je medij u regionu koji ima rubriku posvećenu plastici – „Plastičarski kutak”.

Tu se mogu pročitati stručni tekstovi u kojima se komentarišu najnovija događanja iz ove oblasti

 

 

 

 

https://zg-magazin.com.hr/category/plasticarski-kutak

Ovim putem želimo zahvaliti kolegama iz Srbije, poglavito glavnoj urednici Sveta polimera Aleksandri Mihajlović što je skrenula pozornost na našu novu rubriku koja se prati s neočekivano velikim interesom: https://zg-magazin.com.hr/plasticarski-kutak-pracen-u-zemlji-i-regiji/.

Razlog tome treba potražiti u činjenici da u Hrvatskoj više ne djeluje Društvo za plastiku i gumu, a ugašen je i stručni časopis Polimeri. S radom je prestao i hvalevrijedni blog Plastično je fantastično. Time je hrvatska javnost, a posebno zainteresiraniji za to područje, ostali bez stručnih izvora informacija za kojima očito postoji potreba, što ZG-magazin nastoji ispraviti svojim Plastičarskim kutkom.

Nadajmo se da će mjerodavne institucije i tvrtke uvidjeti da nam je ovakva rubrika, odnosno elektronička publikacija potrebna i u Hrvatskoj te nam dati podršku kako bismo osigurali njenu održivost. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni