Zmajevi opsjedaju Jarun

Zmajevi opsjedaju Jarun

Djeca i odrasli koji se žele uključiti u puštanje svojih zmajeva nad Jarunom mogu se od danas prijaviti za sudjelovanje u manifestaciji Adria Air Raceu na e-mail adresu: zmajevi@aa-race.com. Ideja je organizatora da prije samog letačkog programa posjetitelji u zrak podignu 100 zmajeva.

Ovogodišnji Adria Air Race Zagreb donosi mnoge zanimljivosti za sve svoje posjetitelje, no najzanimljivije bi moglo bi biti dječici koja će na ovogodišnjoj manifestaciji imati vrlo važnu ulogu. Naime, svi zainteresirani mališani moći će na Jarun donijeti svoje zmajeve i 9. lipnja u 11 sati sudjelovati u puštanju zmajeva na zagrebačko nebo. Prijaviti se mogu svi stariji od sedam godina (mlađi od 16 morat će biti u pratnji roditelja), a prijave za sudjelovanje počinju traju sve do 3. lipnja. Probno grupno puštanje zmajeva održat će se 6. lipnja na Jarunu kako bi sve bilo spremno za subotu, 9. lipnja, kada će se tamo održati letački Adria Air Race Zagreb 2012.

Vrata Jaruna otvaraju se već u 10 sati kada započinje zabavni program u sklopu kojeg će zavijoriti stotinu zmajeva. Kada i posljednji bude spušten, nebesko plavetnilo ponovno će zašareniti padobranci, zaparati helikopteri i žirokopteri, a onda u konačnici nebo nad Jarunom poslužit će kao poligon šestorici najboljih svjetskih akrobatskih pilota koji će se natjecati za titulu najboljeg na Adria Air Raceu Zagreb 2012. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni