Zimski glazbeni outlet u Kinu Europa

Od 4. do 6. prosinca posjetitelji sajma će moći nabaviti nosače  zvuka različitih glazbenih žanrova  te audio i video formate (CD, DVD, ploče, kasete), majice, kao i knjige kojima Aquarius Records i Menart spuštaju cijene

Onima koji su ostali bez ideje što bi poklonili svojim najbližima povodom nadolazećih blagdana, možda ne bi bilo loše posjetiti Zimski glazbeni outlet u Kinu Europa na Cvjetnom, koji se održava od 4. do 6. prosinca. U tom razdoblju posjetitelji će moći nabaviti sve glazbene žanrove te audio i video formate (CD, DVD, ploče, kasete), majice, kao i knjige kojima Aquarius Records i Menart spuštaju cijene.

Tako će se pojedini albumi moći kupiti već za 10-ak kuna (ili 9,99). Među njima i DVD Hladnog piva. Za desetak kuna više mogu se nabaviti albumi Jinxa, Ede Maajke, Olivera, Massima, a bogata je ponuda i stranih izvođača po cijeni od 50 kuna: Bruce Springsteen, Amy Winehouse;  Patti Smith, Frank Sinatra, Nina Simone, Sade, a za 20 do 30 kn može se kupiti izdanje od  Simply Reda,  Princea, legendarnog Elvisa Presleya … Ponuđene majice, kasete i nosači zvuka koštaju od spomenutih 10 do 50-ak kuna.  Outlet će biti otvoren od 11 do 21 sati. (zg-m)