Zimske gume za ZET-ove autobuse stižu tek na proljeće!

Zimske gume za ZET-ove autobuse stižu tek na proljeće!

Zimske gume za ZET-ove autobuse naručene su tek u listopadu i bit će isporučene na proljeće 2022. godine, upozoreno je na današnjoj konferenciji zagrebačkog HSLS-a u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu.

»Ne znam koja je ovo epizoda nesposobnosti nove gradske vlasti u upravljanu ovim gradom. Ponovno se dešava déjà vu, pa smo ovih dana svjedoci nabava zimskih guma koja je bila planirana u travnju kako bi se zagrebački autobusi pripremili za siguran prijevoz tijekom zime«, kazao je zastupnik u Gradskoj skupštini i potpredsjednik HSLS-a Grada Zagreba Kristijan Jelić.

No, dodao je, s nabavkom se kasnilo punih šest mjeseci te je natječaj za nabavu guma raspisan u listopadu 2021. godine, a njihova se isporuka očekuje u travnju ove godine.

»Ostaje nam samo da se pomolimo da u Zagrebu ne padne snijeg i da se ne zadrže niske temperature jer ćemo se očito cijelu zimu voziti na potrošenim, starim, neadekvatnim gumama koje nisu opasnost samo za građane koji se voze u ZET-ovim autobusima, već i za ostale sudionike u prometu«, zaključio je Jelić. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni