Zimska služba spremno očekuje zimu

Zimska služba spremno očekuje zimu

„Preživjeli smo najtežu zimu prošle godine, ova bi trebala biti kikiriki za nas“, poručio je voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga Zagrebačke ceste Alen Gospočić

„Imamo najbolju i malu i veliku zimsku službu u Europi, 215 ekipa, 13 000 tona soli ovdje i u bazama, te još 7 000 strateške pričuve. Sve je spremno, snijeg može sutra padati“, poručio je danas gradonačelnik Milan Bandić na tradicionalnom obilasku Zimske službe na Žitnjaku ususret zimskoj sezoni.

Također je istaknuo da je efikasnost Zimske službe na viskom na nivou na kojem nam mogu pozavidjeti mnoge europske metropole.

Voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga Zagrebačke ceste Alen Gospočić je gradonačelnika i predsjednika Gradske skupštine Darinka Kosora upoznao s radom službe i proveo ih kroz svečanu smotru vozila i opreme.

„Preživjeli smo najtežu zimu prošle godine, ova bi trebala biti kikiriki za nas, spremni smo za sve izazove koji su pred nama. Za ovu godinu je predviđeno oko 65 milijuna kuna, a sav novac koji se ne utroši zimi ide za održavanje gradskih prometnica“, pojasnio je Gospočić. (zagreb.hr / zg-mag)