Zimovanje za djecu hrvatskih branitelja

Zimovanje za djecu hrvatskih branitelja

Slijedom Odluke o socijalnoj skrbi Gradski ured za branitelje slijedom provodi organizirano besplatno zimovanje za sedamdesetero (70) djece hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata osnovnoškolskog uzrasta kojima je prebivalište u gradu Zagrebu i slabijeg su socijalno-ekonomskog statusa.

Zimovanje je organizirano u Domu Crvenog križa na Sljemenu u terminu od 02. do 09. siječnja 2015.

Zahtjevi za zimovanje se zaprimaju u Gradskom uredu za branitelje, Zagreb, Vodnikova 14, od 12. prosinca 2014. do popunjenosti kapaciteta. Prijave se podnose osobno, a od dokumentacije potrebno je dostaviti presliku osobne iskaznice, potvrdu o statusu hrvatskog branitelja i rodni list od djeteta osnovnoškolskog uzrasza. Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 01/6100-385 ili 01/6100-343. (zagreb.hr / zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t