ZGodionica se vratila na Ribnjak s još bogatijim programom za djecu

ZGodionica se vratila na Ribnjak s još bogatijim programom za djecu

U zagrebačkom parku Ribnjak danas je počelo drugo izdanje festivala za djecu ZGodionic, koji će trajati čak 17 dana, do 8. rujna.

ZGodionica donosi još malo opuštene, bezbrižne, ali i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe. Festival na Ribnjaku nudi edukaciju, upoznavanje s novim kreativnim područjima, uživanje u brojnim sportskim aktivnosti, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi. Festival je prošle godine dobio i status posebne važnosti za grad Zagreb, a o kvalitetnom programu ZGodionice ne prestaju pričati ni djeca ni roditelji. Upravo zbog njih festival ove godine traje duže, a ima i bogatiji program.

Na sportskim livadama djeca mogu zaigrati graničara, povlačenje konopa, ragbi, rukomet, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje, pa čak probati i veslati u kanuu – u zraku, ali i upoznati i neka od naših olimpijaca kao što su braća Sinković. Tamo će i ove godine biti jedna od glavnih prošlogodišnjih atrakcija – sajla za spuštanje.

Na svakom koraku djeca mogu razvijati svoju kreativnost jer su im na raspolaganju čak i ‘magične’ radionice koje ih uz Ministarstvo magije vode u mistični svijet čarobnjaka. Svi koji posjete ZGodionicu mogu učiti kako plesati na svili, saditi i uzgajati biljke, izrađivati grafite, pohađati DJ radionice, gledati dječje predstave i crtiće, plesati u dječjem discu svaku večer, ali i naučiti nešto novo na satovima engleskog jezika i znanstvenim radionicama.

U svijet mašte djecu vodi i baka Ljerka koja nakon dana ispunjenog aktivnostima, u sjeni svog velikog drveta, čita priče za laku noć.

Roditelji i djedovi i bake koji stižu s mališanima mogu odmoriti uz bogatu ugostiteljsku ponudu diljem parka, u kojoj se nude zdravi sokovi i smoothiji, zdravi sendviči, mini hamburgeri, voće, palačinke, kokice i naravno najbolje fritule u gradu.Radno vrijeme ZGodionice, svaki dan od 23. 8. do 8. 9. bit će od 9 do 21 sat.

Objavljuje ZGodionicaČetvrtak, 22. kolovoza 2019.

Objavljuje ZGodionicaČetvrtak, 22. kolovoza 2019.

 (pr)