ZG sirek – ukusna i sigurna namirnica za ljetne dane

ZG sirek – ukusna i sigurna namirnica za ljetne dane

Krajem mjeseca lipnja sukladno čl. 12. Pravilnika o korištenju jamstvenog žiga „Zagrebački friški kravlji sir” Povjerenstvo za nadzor korištenja jamstvenog žiga na prodajnim je mjestima od proizvođača uzelo uzorke ZG sireka, kako bi se obavila mikrobiološka analiza i provjerila ispravnost i kvaliteta proizvoda.

Lipanjskim je analizama ponovno potvrđena zdravstvena ispravnost i sigurnost ZG sireka u vrućim ljetnim danima kod svih proizvođača koji proizvode i na tržište stavljaju robnu marku.

Detaljne analize za svakog proizvođača- korisnika jamstvenog žiga, možete pogledati ovdje http://www.zagreb.hr/rezultati-provedene-kontrole-kvalitete-zg-sireka-u/112180

Svježi kravlji sir prepoznatljiv je proizvod na zagrebačkim tržnicama. Kumice koje proizvode zagrebački svježi sir ZG sirek imaju oznake na svojim prodajnim mjestima i pregačama na kojima se ponosno ističe logo ovog zagrebačkog brenda.

One savjetuju da tijekom vrućih ljetnih mjeseci vaš ZG sirek brzo nakon što ste ga nabavili kod svog proizvođača pospremite u hladnjak, kako bi se što duže očuvala njegova kvaliteta. (pr)