ZET vraća novac za međumjesni prijevoz učenika

ZET vraća novac za međumjesni prijevoz učenika

Za povrat sredstava potrebno je priložiti Potvrdu o podnesenom zahtjevu za povrat te račun o kupljenom kuponu

Podružnica ZET započela je sa zaprimanjem Zahtjeva za povrat sredstava učenicima srednjih škola, koji su za rujan 2015. godine kupili kupon po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na subvenciju temeljem Odluke Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza.

ZET će obaviti povrat sredstava ukoliko su ispunjeni uvjeti o sufinanciranom prijevozu, a nakon ZET-u doznačenih sredstava od osnivača škole (Grada Zagreba ili Zagrebačke županije) koju učenik pohađa.

Za povrat sredstava potrebno je priložiti Potvrdu o podnesenom zahtjevu za povrat te račun o kupljenom kuponu. Zahtjev, odnosno Potvrda može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a.

Obavijest o početku povrata sredstava bit će objavljena na internetskoj stranici ZET-a.

Iz ZET-a napominju kako učenici koji ne preuzmu mjesečni kupon prema Odluci Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za listopad-prosinac, naknadno neće moći podnijeti Zahtjev za povrat sredstava.

Iznimno, za navedene mjesece, povrat sredstava je moguć samo do posljednjeg dana u mjesecu za kupon tekućeg mjeseca bez podnošenja Zahtjeva (uz priloženu pretplatnu karticu i račun).

Novčana sredstva moći će se preuzeti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7.30 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 7.30 do 18 sati u Uredu karata, Ozaljska 105, na šalterima 3, 4 i 5. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni