ZET uveo novu autobusnu liniju

ZET uveo novu autobusnu liniju

Nova kružna autobusna linija 141 Reljkovićeva – Vinogradi – Reljkovićeva, ukupne dužine 4080 metara počela je voziti od ponedjeljka, 2. rujna. Na trasi linije, osim početno krajnjeg, još su tri usputna stajališta. Na liniji će voziti minibus, svakih 40 do 50 minuta, prvi polazak je radnim danom u 6.25, a posljednji u 23.00 sata. Polasci nove linije kombiniraju se s polascima linije 139 Reljkovićeva – Jelenovac – Reljkovićeva, te će se zbog toga i na liniji 139 primjenjivati novi vozni red, javljaju iz ZET-a.

Na zahtjev građana, od ponedjeljka, 2. rujna, mijenja se organizacija prijevoza na području Čreta i Jazbine. Autobusna linija 227 bit će od Čreta produžena Ulicom Jazbina, do Blizneca. Na gotovo 2700 metara nove trase bit će tri nova stajališta. Naziv linije bit će Svetice – Gornji Bukovac – Jazbina – Bliznec. Istovremeno, autobusna linija 232 bit će skraćena te će voziti na relaciji Dubrava – Čret.

Za prijevoz stanovnika naselja Dupci i dijela naselja Botinec, koji su zbog radova u Ulici Dr. Luje Naletilića ostali bez prijevoza, od ponedjeljka 2. rujna, do završetka radova (oko 1. 10.), radnim danom i subotom, uspostavlja se privremena autobusna linija 158 Savski most – Dupci. Autobus će s terminala Savski most prometovati trasom redovnih autobusnih linija (159, 160 i 163) do privremenog okretišta u odteretnom kanalu Sava – Odra, na izlazu iz naselja Dupci (300 metara poslije stajališta Naletilićeva 104). Za vrijeme prometovanja ove linije autobus će se zaustavljati na svim stajalištima.

Novi vozni redovi bit će dostupni na početno-krajnjim stajalištima i na www.zet.hr.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni