ZET-ova stanica pomaknuta jer slavnom nogometašu smeta buka!

ZET-ova stanica pomaknuta jer slavnom nogometašu smeta buka!

(Foto: HNS)

ZET-ova autobusna stanica nedavno je uklonjena zbog buke, ni manje niti više, nego li ispred vile Darija Srne, javlja 24 sata.  Ova vila se nalazi na zagrebačkoj ulici Gornje Prekrižje, te  ondje prometuje autobusna linija 102 od Britanca do Šestina prema sjeveru.

Nezadovoljni Srnini susjedi govore kako je njihova stanica preseljena 200 metara sjevernije, te da ih smeta “da su u ovom gradu neki jednakiji od drugih “.

Kako navode autori, o ovoj temi su kontaktirali Grad, ali i ZET. Javni gradski prijevoznik im je odgovorio, kako oni sa spomenutom odlukom nemaju veze te da je sve pod ingerencijom Grada.

Iz Gradskog ureda za prometa odgovorili su im da su sve obavili u koordinaciji sa ZET-om i policijom. Nadodali su, kako je nakon “pregleda utvrđeno da postojeća lokacija ne zadovoljava prometno-tehničke uvjete i sigurnost putnika”.

Jedna od susjeda zaključila je, kako je “sad još veći problem u stanici, budući da se nalazi na još većoj uzbrdici, te da zimi često ondje nitko ne čisti snijeg”. (Zg magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni