ZET-ova regulacija za vrijeme Europskog prvenstva u rukometu

Za vrijeme održavanja utakmica Europskog prvenstva u rukometu EHF EURO 2018., koje će se igrati u zagrebačkoj Areni, uoči, kao i nakon utakmica (13., 15., 17., 18., 20., 22., 24., 26. i 28. siječnja), u zoni dvorane povremeno se očekuju kratkotrajne obustave i preusmjeravanja prometa te posjetiteljima preporučamo da koriste javni gradski prijevoz, javlja ZET.

Za dolazak u zonu sportske dvorane, navijači mogu koristiti tramvajske linije 7 i 14 koje se zaustavljaju kod rotora Remetinec (prateći putokaze, od rotora do Arene stiže se za nekoliko minuta pješačenja), kao i autobusne linije 112 (Savski most – Lučko), 165 (Savski most – Klinča Sela), 234 (Glavni kolodvor-Kajzerica-Lanište) i 222 (Remetinec – Žitnjak) koje se zaustavljaju u blizini Arene Zagreb.

Zbog očekivanih povremenih obustava prometa koje utječu i na redovitost linija javnog gradskog prijevoza, cijenjene putnike i navijače ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.

U dane održavanja utakmica uvodi se i zabrana prometa, zaustavljanja i parkiranja na istočnom parkiralištu ZG Velesajma od 6 do 23.30 sati. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni