ZET-om besplatno na Mali ulični festival u Stubakima

ZET-om besplatno na Mali ulični festival u Stubakima

Načelnik općine Josip Beljak je naglasio kako je ovaj Festival spoj zagrebačkog Cest is d’Besta i varaždinskog Špancirfesta

Od 7. do 9. lipnja u Stubičkim Toplicama održat će se drugo izdanje Malog uličnog festivala. U tri dana događanja posjetitelje očekuje šarenilo boja, glazbe i hrane, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Jazz & Cabaret klubu Kontesa u Cesarčevoj 2.

Festival ima i prodajno-izložbeni i kulturni karakter. Uz bogatu gastro ponudu nudi dječje kazališne predstave, predstave za odrasle – cabare, ART park sa raznim uličnim zabavljačima te brojna popratna događanja, najavili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak, domaćin Festivala Adam Končić i predsjednik Radnog tijela za turizam i promidžbu Općine Stubičke Toplice Filip Poštek. Bit će održani i koncerti popularnih glazbenih sastava – Pips, Chips & Videoclips, Soulfingersi, The Frajle.

»Već smo se lani osvjedočili kako se Mali ulični festival razvio u koncepcijski jedinstven i prepoznatljiv zagorski susret, u čijem je središtu pozornosti kultura, polet, energija i smijeh za sve ljude dobre volje. Oduševljava stoga entuzijazam organizatora, naših dragih prijatelja iz Stubaka, kao i sudionika Festivala«, rekao je gradonačelnik Bandić i pozvao Zagrepčane da u što većem broju posjete Stubake.

Načelnik općine Josip Beljak je naglasio kako je ovaj Festival spoj zagrebačkog Cest is d’Besta i varaždinskog Špancirfesta.

Organizatori su također napomenuli da je ulaz na Festival besplatan, a da je Grad Zagreb za tu prigodu osigurao besplatne ZET linije koje će zainteresirane prevoziti iz Zagreba u Stubičke Toplice. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni