ZET: Od ponedjeljka počinje punjenje pretplatnih kupona za 2014. godinu

ZET: Od ponedjeljka počinje punjenje pretplatnih kupona za 2014. godinu

Korisnici koji mogu besplatno produljiti svoju kartu su osobe koje su zadovoljile proceduru u Područnim uredima Gradske uprave te imaju ukupne mjesečne prihode manje ili jednake 3 200 kuna. Pretplatni kuponi za 2014. godinu mogu se napuniti na svim prodajnim mjestima ZET-a ili kioscima Tiska.

Zagrebački električni tramvaj objavio je na svojim internetskim stranicama kako svi korisnici prava iz Odluke o socijalnoj skrbi, od ponedjeljka 20. siječnja mogu napuniti svoj pretplatni kupon za 2014. godinu. Tada započinje i produljivanje umirovljeničkih pretplatnih karata koje su vrijedile do kraja 2013. godine.

Korisnici koji mogu besplatno produljiti svoju kartu su osobe koje su zadovoljile proceduru u Područnim uredima Gradske uprave te imaju ukupne mjesečne prihode manje ili jednake 3 200 kuna. Pretplatni kuponi za 2014. godinu mogu se napuniti na svim prodajnim mjestima ZET-a ili kioscima Tiska. To vrijedi i za osobe koje su starije od 65 godina i nisu korisnici mirovine kao i za osobe koje su korisnici stalne pomoći za uzdržavanje nesposobnih za rad i privređivanje.

Udovice i roditelji poginulih hrvatskih branitelja mogu svoje karte produljiti samo na prodajnim mjestima ZET-a.

Početkom siječnja počele su se produljivati karte za dobrovoljne darivatelje krvi, a od 18. prosinca 2013. godine i za osobe s invaliditetom.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni