ZET: Od 19 sati izmjene u prometu zbog probe mimohoda

ZET: Od 19 sati izmjene u prometu zbog probe mimohoda

Za tramvajski će promet biti zatvorena Ulica grada Vukovara na dijelu od Avenije Marina Držića do Savske ceste

ZET je najavio izmjene u javnom prijevozu danas od 19 sati, u zoni raskrižja Ulice grada Vukovara i Ulice Hrvatske bratske zajednice, kada je planirana proba izvođača kulturno umjetničkog programa, koji će biti izveden tijekom svečanog mimohoda u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Autobusni terminal bit će izmješten s Glavnog kolodvora južnije do Slavonske avenije, a to će improvizirano okretište koristiti linije 219, 220, 221, 234, 268 i 330. Autobusi linija 218, 281 ostat će u prometu i nakon početka posebne regulacije prometa, ali će voziti skraćeno također do zone istog raskrižja.

Kao i prethodnih dana, autobusne linije 229, 166, 310, 311 i 313 od svojih će odredišta redovnim trasama voziti do Muzeja suvremene umjetnosti, a u suprotnom smjeru polaziti sa stajališta Bundek.

Za tramvajski će promet biti zatvorena Ulica grada Vukovara na dijelu od Avenije Marina Držića do Savske ceste, ali će se Savskom u nastavku prema jugu voziti bez ograničenja. Linije 3 i 5, za vrijeme obustave prometa Ulicom grada Vukovara, vozit će preko Glavnog kolodvora, dok će linija 13 biti preusmjerena na Savski most. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni