ZET dobio novog člana Uprave

ZET dobio novog člana Uprave

Nakon provedenog javnog natječaja, Skupština društva Zagrebački električni tramvaj (ZET), koju čine gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet, imenovala je novog člana Uprave ZET-a. Riječ je o Luki Matošiću, koji će se pridružiti predsjedniku Uprave Marku Bogdanoviću u vođenju ovoga važnoga gradskog poduzeća.

Magistar ekonomskih znanosti, g. Matošić je bio član i predsjednik uprave niza osiguravateljskih kuća. Dugogodišnji je manager s domaćim i međunarodnim iskustvom na području osiguranja, financija i računovodstva, digitalnih i zelenih inicijativa, organizacije poslovanja i upravljanja rizicima.

»Luki Matošiću želimo dobrodošlicu u tim stručnjaka koji daju svoj doprinos upravljanju Gradom Zagrebom i gradskim poduzećima, i ujedno podsjećamo da je trenutno otvoren javni natječaj za izbor dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga. Pozivamo sve zainteresirane kandidate da se prijave do 22. ožujka 2023. Više na https://bit.ly/40fbsdw«, priopćili su iz Gradske uprave.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni