ZET će na Dan državnosti voziti po nedjeljnom rasporedu vožnje

ZET će na Dan državnosti voziti po nedjeljnom rasporedu vožnje

Autobusna linija 105 (Kaptol-Britanski trg) prometovat će od četvrtka 26. lipnja u djelomično izmjenjenoj trasi zbog radova i zabrane prometa u Medvedgradskoj ulici na dijelu do Ulice Antuna Vrančića do Male ulice.

Zagrebački električni tramvaj priopćio je na svojim internetskim stranicama kako će se 25. lipnja na Dan državnosti primjenjivati nedjeljni raspored vožnje. U ZET-u smatraju kako ne bi trebalo biti poteškoća u prometu jer se ne očekuju gužve.

Autobusna linija 105 (Kaptol-Britanski trg) prometovati će od četvrtka 26. lipnja u djelomično izmjenjenoj trasi zbog radova i zabrane prometa u Medvedgradskoj ulici na dijelu do Ulice Antuna Vrančića do Male ulice.

Tako će s Kaptola autobusi voziti do raskrižja Nove Vesi i Male ulice i dalje će nastaviti Ulicom Antuna Vrančića. Od Britanskog trga autobusi linije 105 prometovati će do raskrižja Ulice Antuna Vrančića i Medvedgradske ulice na Gupčevu zvijezdu i Medveščak te Degenovom ulicom do terminala Kaptol. U izmjenjenom dijelu trase u smjeru Britanskog trga biti će postavljeno privremeno autobusno stajalište u Novoj Vesi i obostrano stajalište u Ulici Antuna Vrančića. Autobusna stajališta u Medvedgradskoj ulici biti će privremeno ukinuta. Ovakve promjene u prometu linije 105 trajati će do 5. srpnja, kada se očekuje završetak radova.

(zg-magazin)

OZNAKE
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni