Ženska zabava:  2. noć carica

Ženska zabava: 2. noć carica

Na „noćima carica“ sve dame imaju priliku odlično se zabaviti i osjetiti kako je, barem na jednu noć, fenomenalan osjećaj biti istodobno žena, majka, ljubavnica, solerica, managerica, poduzetnica, zaposlena ili nezaposlena, udana, neudana, odvažna, skromna, snažna, simpatična….kakva god, ali na svoj način – carica

Marketinška agencija Kreativna vjeverica organizira zabavu namijenjenu isključivo ženama. Manifestacija 2. noć carica  će se održati u petak, 7. ožujka u Hemingway baru, s početkom u 20.30 sati. Iz Kreativne vjeverice pozivaju „drage carice“ da se odazovu na ovu manifestaciju.

Počasne gošće ovoga će puta biti SOS mame – „carice“ SOS dječjih sela, za koje će biti pripremljena i posebna humanitarna tombola.  SOS mame su žene koje se brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju te trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

Na programu 2.noći carica su fotografiranje sa novom predivnom krunom, kako bi posjetiteljice dobile dojam kako izgledaju kao prave carica, nagradni natječaj u kojem je svaka gošća carica – pobjednica te zabava i ples uz plesne hitove 80-tih i DJ-a.

Premršave missice

Iz Kreativne vjeverice također najavljuju izbor za proglašenje NAJcarica – ‘običnih’ žena koje zrače svojom prisutnošću, imaju posebne hobije ili zanimanje i jednostavno su predivne kao osobe. „Godinama gledamo kako se razne (pre)mršave ljepotice natječu na izborima za miss i dobivaju WOW titule. A što je nama, običnim ženama? I mi želimo biti missice, odnosno carice i to svaka na svoj originalni način“, poručuju iz Kreativne vjeverice. Stoga će pet prijavljenih mama, prijateljica, kćeri, kolegica i jedna SOS mama…biti proglašene NAJcaricama.

Stoga, ne propustite zabavu punu smijeha, pjesme, plesa, čestitki rođendana, darivanja i razmjeni pozitivne ženske energije. Na noćima carica sve dame imaju priliku odlično se zabaviti i osjetiti kako je, barem na jednu noć, fenomenalan osjećaj biti istodobno žena, majka, ljubavnica, solerica, managerica, poduzetnica, zaposlena ili nezaposlena, udana, neudana, odvažna, skromna, snažna, simpatična….kakva god, ali na svoj način – carica.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu ovdje http://www.zena-majka-carica.com/2noc-carica.html

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni