“Zemlja Čudesa” Kazališta Škrabe u Zagrebu

“Zemlja Čudesa” Kazališta Škrabe u Zagrebu

Kazalište Škrabe odigrat će svoju predstavu “Zemlja Čudesa” autora Nine Škrabea u Zagrebu, u Dvorani svetog Franje, Sveti Duh 31, u nedjelju, 26. svibnja 2019, u 11 sati, u sklopu Festivala kršćanskog kazališta.

Predstava “Zemlja Čudesa” odigrana je u Jastrebarskom već 14 puta, a organizirano su je pogledali učenici škola iz Dugog Sela, Krašića, Klinča Sela, Jastrebarskog, Pisarovine i Svetog Martina pod Okićem. Sve zajedno do sada ju je vidjelo više od 2200 gledatelja.

U “Zemlji Čudesa” Nine Škrabea, u režiji Klementine Škrabe, s kostimima Marije Špikić, scenografijom Ivane Strmečki Vučina i koreografijama Ide Benčik nastupa 60-ak mladih glumaca, pjevača i plesača. Ton-majstor predstave u Zagrebu bit će Dominik Sečen, a rasvjetom će upravljati Krešimir Batušić.

Ulaz na “Zemlju Čudesa” u Zagrebu bit će slobodan, uz mogućnost dobrovoljnih priloga. Festival kršćanskog kazališta počinje u četvrtak, 23. svibnja, izvedbom mjuzikla “Svetac svega svijeta” autora Nine Škrabea i Branka Barduna, a u sklopu Festivala uz predstave će se održati i tematske kazališne večeri i radionice.

Dođite u nedjelju, 26. svibnja u Dvoranu svetog Franje na Svetom Duhu i pogledajte u Zagrebu jaskansku “Zemlju Čudesa”, poručuju iz Kazališta Škrabe. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni