Željko Joksimović u Lisinskom predstavlja projekt “Balkan Bazaar”

Željko Joksimović u Lisinskom predstavlja projekt “Balkan Bazaar”

»Balkan Bazaar« predstavlja jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pjesmama ali u potpuno novim aranžmanima

Poznati pop glazbenik Željko Joksimović će po prvi put predstaviti svoj glazbeni projekt »Balkan Bazaar« na sceni dvorane Vatroslava Lisinskog , 21. prosinca u Zagrebu.

Hrvatska publika će imati priliku uživati u zvucima jedinstvenog kompozitorskog djela koji je Željko pripremao više godina i sa posebnom ljubavlju. »Balkan Bazaar« predstavlja jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pjesmama ali u potpuno novim aranžmanima.

»Veoma se radujem koncertima u veličanstvenoj dvorani Lisinski i izvođenju projekta `Balkan Bazaar´. Siguran sam da će se publici dopasti novi duh koji sam dao starim pjesmama i da će dvorana biti puna – «, kaže Željko i dodaje da ga veoma lijepe uspomene vežu za grad Zagreb. Pored Željkovog glasa, u Lisinskom će se čuti i čarobni vokal Jelene Tomašević koja je u ovom projektu sa Joksimovićem od samog početka, a veličanstvenost sceni dati će i članovi Ad Hoc Orkestra sa kojima nastupa u posebnim prilikama.

Svjetsku premijeru svog glazbenog projekta »Balkan Bazaar-a«, Joksimović je imao u Istanbulu u ožujku ove godine, a tom prilikom je još jednom potvrdio epitet glazbene mega zvjezde u Europi. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni