Zeleni odred poziva na druženje na Snopljaku

Zeleni odred poziva na druženje na Snopljaku

Članovi Zelenog odreda pozivaju građane da im se u nedjelju pridruže u novom planinarskom pohodu na Medvednicu. Sastanak je zakazan za nedjelju, 12. kolovoza kod planinarskog skloništa Snopljak (sagrađenog 2008. godine), nedaleko od Brestovca, a druženje će trajati od 15 do 18 sati.

Iz Zelenog odred poručuju kako su dobrodošli svi koji se žele pridružiti akciji spašavanja šuma i čuti što odred kani učiniti u budućnosti.

Podsjetimo, prošli tjedan sastanak je bio na Gorščici, jednom od najugroženijih dijelova zaštićenog Parka prirode Medvednica.

Zeleni odred djeluje u sklopu braniteljske udruge „VIDRA – Veterani i društvena akcija“. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t