Zbog radova na Sljemenskoj cesti građani pozvani da koriste žičaru

Zbog radova na Sljemenskoj cesti građani pozvani da koriste žičaru

Zbog uređenja kolnika Sljemenska cesta (od pilane Bliznec do objekta Stara Lugarnica i od objekta Tomislavov dom u smjeru Grada Zagreba) i dalje je zatvorena za sva vozila radnim danom od 8:00 do 17:00 sati.

Iz Gradske uprave za to vrijeme pozivaju građane da koriste Žičaru Sljeme koja od ove subote, 8. travnja, kreće s ljetnim radnim vremenom te će radnim danom voziti od 10:00 do 19:00 sati a vikendom od 9:00 do 19:00 sati.

Osim Žičare Sljeme, radnim danima u periodu od 8:00 do 17:00 sati, posjetitelji mogu koristiti obilazni pravac:

Sljemenska cesta – Bliznec – Markuševečka – Vida Ročića – Miroševečka – Sunekova – Dankovečka – Ulica Dubrava – Zagrebačka – Bistrička – Kašinska – Vugrovečka – Zlatarska – Glavna – Otta Habeka – Kralji – I. Mažuranića – Sv. Matej – Gornja Stubica – Donja Stubica – Stubičke Toplice – Pila – Sljeme – Sljemenska cesta.

»Zagrepčane podsjećamo da je Sljemenska cesta otvorena za promet radnim danom poslije 17:00 sati te vikendom od 0:00 do 24:00 sata. Za vrijeme izvođenja radova svi sadržaji na Medvednici su dostupni i otvoreni u uobičajeno radno vrijeme. Stoga pozivamo sve građane i posjetitelje da posjete Park Prirode Medvednica i da iskoriste lijepo proljetno vrijeme za boravak u prirodi«, poručuju iz Gradske uprave.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni