Zbog posjeta kineske delegacije danas i sutra na snazi posebna regulacija prometa diljem Zagreba

Zbog posjeta kineske delegacije danas i sutra na snazi posebna regulacija prometa diljem Zagreba

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćili su kako će tijekom utorka i srijede, 9. i 10 travnja 2019. godine u službenom posjetu Republici Hrvatskoj i boravku predsjednika Državnog vijeća NR Kine Li Keqiang, promet u Zagrebu biti posebno reguliran. Zbog toga se očekuju zastoji i manje gužve.

Stoga ovom prilikom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, te u nastavku, u formi karata, obilježeni su preporučeni pravci kretanja.

KARTE PREPORUČENIH PRAVACA KRETANJA NA SLIJEDEĆIM LOKACIJAMA:

  1.      Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin
  2.      Novi Zagreb
  3.      Trnje
  4.      Donji grad
  5.      Tuškanac – Cmrok
  6.      Pantovčak, Gornje Prekrižje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zatvarati će promet u što je moguće kraćem roku potrebnom za obavljanje službenih zadaća. Tom prilikom mogući su kraći zastoji i prekidi prometa. Stoga još jednom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, tijekom utorka i srijede uz poštivanje privremene regulacije prometa. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t