Zbog kriminala uhićena četvorka iz GSKG-a

Zbog kriminala uhićena četvorka iz GSKG-a

Na području Zagreba danas su uhićene četiri osobe osumnjičene za gospodarski kriminal povezan s Gradskim stambeno-komunalnim gospodarstvom, tvrtkom za upravljanje stambenim objektima u vlasništvu Zagrebačkog holdinga.

O samom slučaju oglasilo se i Ravnateljstvo policije priopćenjem: »Tijekom jutra na području Zagreba policija je uhitila sve četiri tražene osobe, među kojima jednog rukovoditelja trgovačkog društva u vlasništvu Grada Zagreba te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Također, u tijeku je provođenje hitnih dokaznih radnji. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku dok će kaznena prijava biti podnesena USKOK-u.«

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi s policijskim službenicima riječkog PNUSKOK-a, dodaje se u priopćenju.

Uhićenja je prokomentirao je i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević koji je poručio kako podržavaju napore istražnih tijela da se uvede reda, da se raščiste sumnjivi poslovi.

»Ako su oni povezani s kriminalom u obnovi nakon potresa, to je dno dna. Uskoro ćemo saznati o čemu se radi«, rekao je gradonačelnik. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni