Završila prva dječja Art&Spa škola u Termama Tuhelj

Završila prva dječja Art&Spa škola u Termama Tuhelj

Posebna animacija i vođene radionice oduševile su najmlađe goste hotela Well****, koji su sudjelovali u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids

Aktivni i zanimljivi zimski praznici s daškom umjetnosti, tako bi se ukratko mogli opisati praznici u Termama Tuhelj. Posebna animacija i vođene radionice u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids, oduševile su najmlađe goste hotela Well****.

Art&Spa Kids škola poseban je edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana. Mala škola glume i pričanje priča iz Hrvatskog zagorja prvoga dana bili su savršena uvertira u školu umjetnosti, dok su drugi i treći dan bili prepuni umjetničkih iznenađenja. Mirjana Smolić, na zanimljiv način ispričala je djeci priču o kiparstvu i slikarstvu, a s ovom poznatom umjetnicom djeca su uživala u radionici izrade nakita i malih skulptura, dok su im se na obiteljskoj radionici slikarstva mogli priključiti i roditelji.

Iznenađenjima nije bilo kraja. Umjetnik Ivan Mak djeci je približio razne tehnike crtanja. Na njegovoj radionici najmlađi su se sami okušali u crtanju stripova, a pravu malu Mozgaonicu polaznicima Art&Spa Kids škole pripremili su umjetnici iz Muzeja iluzija.

To nije bilo sve. U mini školi umjetnosti djeca su sudjelovala u atraktivnoj potrazi za blagom, uživala su na zabavnoj radionici kolaža i slikanja, sa zanimanjem su pratili čitanje bajki, a najveselije je bilo na izložbi svih radova te plesu i zabavi uz mini disco i tulum u pidžamama. Zadnji dan (10. siječnja) svi su polaznici dobili diplomu kao posebno priznanje Art&Spa Kids škole umjetnosti.

Art&Spa Kids – mini škola umjetnosti jedan je od programa Art&Spa Terma Tuhelj, koji je ovih praznika bio besplatan za sve polaznike.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni