Završena sezona klizanja na Šalati

Završena sezona klizanja na Šalati

Na popularnnom gradkom klizališti Šalata u nedjelju, 12. ožujka završena je još jedna uspješna sezona klizanja te će uslijediti stanka sve do početka nove sezone u studenom.

Tokom zimske sezone klizalište je kroz razne programe posjetilo oko 25 000 klizača, javili su iz Ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najčešći posjetitelji klizališta su mlađi školarci i studenti, a glavni razlog tomu je program Video Disco klizalište koje vodi ekipa mladih DJ-a zaduženih za glazbenu kulisu i puštanje popularnih glazbenih spotova na video zidu.

Veliki interes posjetitelja izazvao je i već tradicionalni 27. Maskenbal na ledu koji je okupio nekoliko stotina malih klizača u pratnji roditelja, baka i djedova. Maštovite maske mališana i njihovih pratnji ocijenjivao je žiri te su podjeljene i brojne nagrade.

Posjetitelji su ove zime mogli uživati u brojnim događanjima poput tematskih glazbenih večeri i nagradnih igara, maskenbala osoba treće životne dobi i klizanja uz zvuke 80-tih u suradnji s Facebook grupom Osamdesete u Zagrebu.

Kako je proljeće sve bliže zimske sportove će već u travnju zamijeniti treninzi sportaša i malonogometni turniri. Jednako tako u planu je i odražavanje nekoliko koncerata tijekom proljetne i ljetne sezone čime će Šalata ponovno potvrditi da je riječ o kultnom mjestu za odražvanje koncerata i festivala na otvorenom. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni