Završena rekonstrukcija pruge na križanju Savske, Vodnikove i Jukićeve

Završena rekonstrukcija pruge na križanju Savske, Vodnikove i Jukićeve

Križanje Savska-Vodnikova-Jukićeva jutros je, nakon završetka rekonstrukcije tramvajske pruge, otvoreno za promet. Radovi su započeli 3. srpnja, a obnovljeno je 597 metara pruge.

»Radovi na križanju, koje je zadnji put rekonstruirano prije 20 godina, trajali su dva mjeseca i jedno vrijeme smo morali zatvoriti kompletan promet kako bi skratili vrijeme radova za 20 dana«, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić koji je obišao križanje. Dodao je kako se ovoga ljeta rekonstruiralo oko 8 kilometara tramvajskih pruga, odnosno s Maksimirskom, koja bi trebala biti završena sredinom rujna, gotovo 10 kilometara.

Predsjednica Mjesnog odbora Vera Antolović izrazila je zadovoljstvo zbog završetka radova te u ime građana, na čiju su inicijativu započeli radovi, zahvalila gradonačelniku.

»Intenzivno se radilo na ovom križanju, za koji smo zbog buke koja se stvarala prolaskom tramvaja, dobili puno zahtjeva Vijeća Gradske četvrti i stanara vezano za njegovu rekonstrukciju«, rekla je voditeljica podružnice ZET Ljuba Žgela. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni