Završena rekonstrukcija Brestovečke ceste

Završena rekonstrukcija Brestovečke ceste

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je jutros u promet rekonstruiranu dionicu Brestovečke ceste ukupne dužine 1800 metara. Radovima je obuhvaćena i sanacija nogostupa u dužini od 3400 metara.

Vrijednost izvedenih radova je oko 10 milijuna kuna, a rekonstrukcijom je obuhvaćena izrada pješačkog kolnika, kolničke ceste, uzdignutih ploha, vertikalne i horizontalne signalizacije.

Predsjednik Mjesnog odbora Staro Brestje Stjepan Horvat izrazio je zadovoljstvo rekonstruiranom Brestovečkom cestom zahvalivši se Zagrebačkim cestama na profesionalno obavljenom poslu i gradonačelniku Bandiću na aktivnostima koje su prethodile okončanju ovog projekta.

„Po obećanju gradonačelnika, da će radovi biti završeni do početka školske godine, sa zadovoljstvom možemo konstatirati da je rekonstrukcija Brestovečke ceste završena i prije predviđenog roka. Suvišno je i komentirati od kolikog je značaja ova prometnica za sve stanovnike Brestja, ali i svih stanovnika Sesveta“, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić.

Gradonačelnik Milan Bandić izrazio je zadovoljstvo urađenim, istaknuvši kako radovi na obnovi i rekonstrukciji prometnica u Sesvetama ovime ne završavaju. „Koncem veljače i početkom ožujka očekuje nas početak radova na produljenju Branimirove ulice, što je izniman projekt za grad Zagreb“. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni