Zatvara se Slavonska avenija od Heinzlove do raskrižja Slavonske i Marohnićeve

Zatvara se Slavonska avenija od Heinzlove do raskrižja Slavonske i Marohnićeve

U prvoj fazi biti će zatvoren južni kolnik Slavonske avenije od HRT-a do petlje, a promet će se odvijati po sjevernom kolniku dvosmjerno. Prilikom izvođenja tog dijela radova neće biti moguć ulazak u Ulicu Kruge, u njezin južni dio, a neće se moći koristiti niti silazni krak petlje Avenije Marina Držića i Slavonske avenije (smjer zapad-jug/sjever) i uzlazni krak (sjever-istok).

Zbog izvođenja radova i uređenja kolnika Slavonske avenije na dijelu od Heinzlove do raskrižjaSlavonska avenija i Marohnićeva, od subote 26. srpnja. 2014. godine biti će zatvoreni kolnici. Zagrebačke ceste pripćile su kako će se naizmjenično zatvarati sjeverni ili južni kolnik, ovisno o dinamici radova.

U prvoj fazi biti će zatvoren južni kolnik Slavonske avenije od HRT-a do petlje, a promet će se odvijati po sjevernom kolniku dvosmjerno. Prilikom izvođenja tog dijela radova neće biti moguć ulazak u Ulicu Kruge, u njezin južni dio, a neće se moći koristiti niti silazni krak petlje Avenije Marina Držića i Slavonske avenije (smjer zapad-jug/sjever) i uzlazni krak (sjever-istok). Obilazak će biti moguć od Kruga preko Lastovske, Avenijom Marina Držića, petljom Avenija Marina Držića-Slavonska i obratno.

U drugoj fazi radova biti će zatvoren južni kolnik Slavonske avenije na dijelu od petlje Avenije Marina Držića-Slavonska do Heinzlove. Promet će se odvijati dvosmjerno po sjevernom kolniku. U trećoj fazi radova zatvoriti će se sjeverni kolnik Slavonske avenije na dijelu od Heinzlove do petlje Avenije Marina Držića-Slavonska.

Radovi će trajati do 18. kolovoza ove godine.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni