Zaprimaju se prijave za Volonterski Oskar 2020.

Zaprimaju se prijave za Volonterski Oskar 2020.

(Foto: HCK / Twitter)

Prijave za Volonterski Oskar 2020., zagrebačku nagradu za volontera godine zaprimaju se do 2. studenoga. Nagrada se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Zagreba, na godišnjoj osnovi.

Iz Volonterskog centra Zagreb ističu kako je ova godina bila posebno izazovna te su brojni volonteri znatno olakšali krize uzrokovane COVID-19 situacijom, kao i potresom koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Nominirana može biti svi stariji od 15 godina koji su obavljali volonterske aktivnosti u skladu sa Zakonom o volonterstvu te imaju najmanje 80 volonterskih sati u ovoj godini. O dobitniku Volonterskog Oskara se odlučuje u dva kruga, u provom Povjerenstvo odabire finaliste, a u drugom građani odlučuju o dobitniku/ci Oskara glasovanjem putem internet stranice www.oskar.vcz.hr. Nagrada će dobitniku/ci biti uručena na događanju pod nazivom „Dodjela Volonterskog Oskara 2020.”, koja se planira održati 4. prosinca.

Javni poziv

Prijavni obrazac

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni