Zaprimaju se prijave za Dječji ljetni kamp 2021.

Zaprimaju se prijave za Dječji ljetni kamp 2021.

Maleni polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, tenis, hokej na travi, košarku, nogomet, okušati se u atletici ili zaplivati na bazenima

Omiljeni program u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima Dječji ljetni kamp bit će organiziran od 28. lipnja do 30. srpnja u Sportskom parku Mladost. Prijave za kamp koji, nažalost, prošle godine nije bio organiziran zbog COVID-19 pandemije zaprimaju se od četvrtka, 10. lipnja.

Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica, igranje društvenih igara, nastupe na talent showu te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.

Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa. Maleni polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, tenis, hokej na travi, košarku, nogomet, okušati se u atletici ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost.

Pored sportskih aktivnosti djeca će u brojnim radionicama učiti o zaštiti od sunca, upoznati će se s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije i pripadnika HGSS, a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.

Dječji ljetni kamp održavat će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna za drugo dijete, a uključuje užinu i ručak za sve polaznike.

Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem maila sportski.park.mladost@jarun.hr ili na broj telefona 01 36 58 553.

(pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni