Započinju upisi na tečajeve plivanja na gradskim bazenima

Započinju upisi na tečajeve plivanja na gradskim bazenima

Ustanova Upravljanje sportskim objektima organizira tečajeve učenja i usavršavanja plivanja za djecu i odrasle, a upisi u programe na bazenima Sportskog parka Mladost i Bazena Jelkovec kreću s današnjim danom, 23. kolovoza. Na programe edukacije i rekreacije na bazenima Bazenskog kompleksa Utrina zainteresirani se pak mogu upisivati od 30. kolovoza.

Riječ je o programima obuke plivanja namijenjenima potpunim plivačkim početnicima svih generacija kao i programima usavršavanja plivanja za djecu i odrasle te programu korektivnog zdravstvenog vježbanja u vodi.

Djeca uče plivati u manjim grupama uz provjerene stručnjake – trenere, kroz igru i zabavu u plitkom bazenu, a grupe homogene i prilagođene uzrastu i stupnju znanja djeteta. Programi za odrasle pomažu neplivačima da se oslobode straha, što je najčešće slučaj kod mnogih polaznika, i proplivaju bez obzira na godine a nakon odrađenog tečaja svi već mogu plutati bez pomagala.

Informacije, predbilježbe i upisi u navedene programe građani mogu obaviti na brojeve telefona: Sportski PARK Mladost 01 3658 553, Bazen Utrina 01 6421 400 te Bazen Jelkovec 01 6421 460. Više informacija o samim programima i terminima dostupno je na poveznici: https://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=182. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni