Započinju prijave za 49. izdanje Kutije šibica

Započinju prijave za 49. izdanje Kutije šibica

U ponedjeljak, 4. studenoga službeno počinju prijave za 49. po redu izdanje kultnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2019.

Prijave traju do ponedjeljka 11.11., a zaprimat će se u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I. kat, soba 125, svakoga dana od 12 do 20 sati, te na mrežnim stranicama www.kutija-sibica.hr.

Kotizacija za prijave iznosi 10000 kuna za seniore i veterane a za žensku Kutiju 200 kuna. Organizator je osigurao i bogati nagradni fond u ukupnom iznosu od 340 tisuća kuna, od čega je dio novčani iznos a dio u uslugama Ustanove Upravljanje sportskim objektima. Novost ovogodišnje Kutije šibica je izjednačen nagradni fond za veterane i žene što je učinjeno na preporuku gradonačelnika Milana Bandića.

Uz 49. seniorski turnir igrati će se i 13. veteranski turnir, 4. turnir žena, te 26. Mala Kutija šibica.

Utakmice se igraju u dvojci Doma sportova, te u dvoranama Trnsko, Peščenica i Dubrava, seniorski i veteranski turnir se igraju loptom veličine broj 5 dok se turnir žena igra s loptom veličine 4.

Sve informacije dostupne su na www.kutija-sibica.hr te na broj telefona 01 3650 356 za vrijeme trajanja prijava od 4. do 11. 11. između 12 i 20 sati. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t