Započinje sezona klizanja na Šalati

Započinje sezona klizanja na Šalati

Dolaskom prvih hladnih dana u Zagreb otvara se i njegovo najpopularnije klizalište smješteno na Šalati. Otvorenje omiljenog Video disco klizališta je planirano za ponedjeljak 19. studenoga za sve programe, dok je prvi termin za građanstvo u srijedu 21. studenoga.

Srijedom, četvrtkom, petkom, klizanje za građanstvo se odvija u terminima od od 18:00 do 19:30 sati, a vikendom i blagdanima moguće klizati i u terminima od 10,30 do 12,00, od 18,00 do 19,30 i od 20:30 do 22:00 sata.

Cijene ulaznica su ostale iste kao i prethodne sezone pa radnim danom, subotom i nedjeljom prijepodne cijena iznosi 15 kuna koliko treba izdovjiti i za posudbu klizaljki. Subotom i nedjeljom u poslijepodnevnim i večernjim terminima cijena ulaznice je 20 kuna koliko košta i posudba klizaljki u navedenim terminima.

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja.

Više informacija na www.facebook.com/srcsalata/ i na web stranici http://www.sportskiobjekti.hr. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t