Započinje manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici 2023”

Započinje manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici 2023”

U sklopu manifestacije “Ljeto u Mariji Bistrici”, tijekom sljedeća tri mjeseca posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturnom, duhovnom, zabavnom i sportskom programu. Program će trajati sve do 23. rujna.

Ljeto u Mariji Bistrici otvara Dan Mjesnih odbora i natjecanje u pripremi bistričke kotlovine uz Koncertno zabavnu večer KUD-a Lovro Ježek.

Manifestacija je poznata i po dvije biciklijade. Biciklijada ”Četiri kapelice” ove godine je na rasporedu 11. lipnja, a biciklijada „Selnica – Gusakovec“ na rasporedu je 3. rujna. Neizostavni su i Susreti klapa koji će se održati 10 lipnja.

Ove godine održat će se i Vikend zabave i sporta 17. i 18. lipnja, a posjetitelje očekuju napuhanci, sportske igre, mažoret ples, biciklistička učilica i mnogo dobre zabave, poručuju iz Turističke zajednice Općine Marija Bistrica.

Lipanj završava koncertom Jimmyja Stanića 24. lipnja u organizaciji udruge Stav. Bistrička noć na rasporedu je 8. srpnja uz koncert Nede Ukraden i grupe „Novi Svijet“.

Svetkovina Majke Božje Bistričke,13. srpnja slavi se kao dan Općine i Župe u Mariji Bistrici, a večer prije na rasporedu je Procesija sa svijećama od Marije Bistrice do Vinskog Vrha.

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 5. kolovoza nastupat će Kvartet Gubec, a 26. kolovoza održat će se nastup klape „Kampanel“. Program završava Trailom za dušu i tijele Mirko Fulir 23. rujna.

Detaljan program Ljeta u Mariji Bistrici možete vidjeti na: http://www.tz-marija-bistrica.hr

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni