Započeo zimski Odmorko

Započeo zimski Odmorko

Ulaz u sportske dvorane  besplatan je uz predočenje iskaznice Školskog športskog saveza ili Hrvatskog školskog športskog saveza (HŠŠS).

Školski športski savez Grada Zagreba i ovu zimu od 23. prosinca 2013. do 10. siječnja 2014. godine organizira besplatne sportske aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola. Radi se o programu Odmorko, čiji je cilj omogućavanje da djeca i mladi osmišljeno provedu svoje slobodno vrijeme. Prilika je to i za učenike koji neće ići na zimovanje da sudjeluju u sportskim aktivnostima za vrijeme školskih praznika.

Za djecu su otvoreni bazeni na Utrinama i Zimskom plivalištu Mladost, klizališta na Zagrebačkom velesajmu i na SRC Šalata. Organiziraju se  igraonice i poduke u mačevanju, stolnom tenisu, mini odbojci, hrvanju, rukometu i atletici. Sporstka dvorana Pešćenica i Dubrava biti će mjesto održavanja turnira u malom nogometu od 30. prosinca do 10. siječnja, a prijave za taj turnir u sklopu programa Odmorko su trajale do 20. prosinca 2013. godine.

Ulaz u sportske dvorane, na plivališta i klizališta je besplatan za osnovce i srednjoškolce uz predočenje iskaznice Školskog športskog saveza ili Hrvatskog školskog športskog saveza (HŠŠS). Svi oni koji nisu izvadili iskaznicu, to mogu napraviti prijavom na web adresu HŠŠS-a www.skolski-sport.hr ili na web stranicu Školskog športskog saveza Grada Zagreba www.skolski-sport-zg.hr. Na navedenim stranicama mogu se pronaći i detaljne informacije o programu Odmorko zima 2014.

 

(zg-magazin)