Započelo asfaltiranje Ljubljanske avenije

Započelo asfaltiranje Ljubljanske avenije

Na Ljubljanskoj aveniji u srijedu je započela sanacija sjevernog kolnika, na dijelu od križanja s Ulicom Mile Rešetara prema Jankomiru u duljini 700 metara. Radovi vrijedni 1,4 milijuna kuna bi trebali biti gotovi do subote, 3. kolovoza.

»Izvršit ćemo frezanje staroga asfalta na površini od 6000 kvadrata, ugradit ćemo habajući i nosivi sloj asfalta«, pojasnio je Tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković.

Radovi na Ljubljasnkoj aveniji su zapravo druga dionica radova koji su započeli jučer na Zagrebačkoj aveniji na trasi dugoj 650 metara, od završetka Ljubljanske avenije do Petrovaradinske ulice.

Radove je obišao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je građanima zahvalio na razumijevanju dok traju radovi te je dodao da će tijekom ljeta Grad i podružnica Zagrebačke ceste nastaviti sa sanacijama dotrajalih kolnika.

»Građani polako idu na godišnje odmore, a naše ekipe rade diljem Zagreba na žilama kucavicama grada. Radovi na Zagrebačkoj aveniji će biti dovršeni večeras, a u nedjelju 4. kolovoza će se otvoriti puni profil Ljubljanske za promet«, najavio je gradonačelnik.

Do subote, 3. kolovoza do 04,00 sata vrijedit će privremena regulacija prometa budući da je na južnom dijelu kolnika Ljubljanske avenije uspostavljen dvosmjerni promet. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni