Započele prijave za Dječji ljetni kamp 2022.

Započele prijave za Dječji ljetni kamp 2022.

(Foto: USO)

Dječji ljetni kamp ove će se godine održavati na prostoru Sportskog parka Mladost u periodu od 27. lipnja do 29. srpnja 2022. godine, a u ponedjeljak, 16. svibnja započele su prijave za kamp.

Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost. Uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.

Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa. Polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, okušati se u atletici, džudu, tenisu, hokeju na travi, košarci, malom nogometu ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost.

Pored sportskih aktivnosti djeca će se u brojnim radionicama upoznati s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije, hitne pomoći i pripadnika Hrvatskog Crvenog križa. Sudjelovat će u likovnoj radionici i potrazi za blagom a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.

Dječji ljetni kamp održavat će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati, a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna za drugo dijete. U cijenu su uključeni užina i ručak za sve polaznike te poklone sponzora. Maksimalan broj polaznika po tjednu je 50 djece.

Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem e-pošte  sportskipark.mladost@sportskiobjekti.hr, na broj telefona 01 36 58 553 ili na web stranici ustanove www.sportskiobjekti.hr. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni