Započela obnova Vukovarske, vrijednost radova je 5 milijuna kuna

Započela obnova Vukovarske, vrijednost radova je 5 milijuna kuna

U prvoj etapi obnavljat će se dionica od Avenija M. Držića do KD Vatroslav Lisinski, u drugoj od Lisinskog do Miramarske ulice, a treća obuhvaća potez od Miramarske do Savske ulice, što ukupno iznosi 2.600 metara

Kod križanja Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara jutros su započeli radovi na obnovi sjevernog kolnika Vukovarske, na dionici od Držićeve do Savske ulice.

„Radovi će trajati 3 tjedna, radit će se po 12 sati, a izvoditi u 3 etape kako bi bilo što manje problema u odvijanju prometa“,istaknuo je na licu mjesta gradonačelnik Milan Bandić, uz molbu sugrađanima za strpljenje.

U prvoj etapi obnavljat će se dionica od Avenija M. Držića do KD Vatroslav Lisinski, u drugoj od Lisinskog do Miramarske ulice, a treća obuhvaća potez od Miramarske do Savske ulice, što ukupno iznosi 2.600 metara.

Vrijednost radova iznosi 5 milijuna kuna, a obuhvatit će frezanje postojećeg asfalta, čišćenje i špricanje podloge bitumenskom emulzijom, postavljanje geotekstila na pukotinama, podizanje šahtova i komunalnih instalacije, zamjenu rubnjaka u dužini od 120 m, te postavljanje novog asfalta i obnovu horizontalne signalizacije. (zagreb.hr/zg-m)