Započela kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima

Započela kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima

Kupališna sezona na gradskim jezerima Bundek i Jarun te na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost službeno je krenula 1. lipnja, a u subotu, 11. lipnja građanima svoja je vrata otvorio i vanjski bazen SRC-a Šalata.

Službeno radno vrijeme kupališta na Bundeku i Jarunu je od 10 do 20 sati budući da u vremenu na plažama gradskih kupališta dežuraju licencirani spasioci te je u istom periodu dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Radno vrijeme vanjskih bazena za građanstvo u sklopu Sportskog parka Mladost je radnim danom od 12 do 18 sati a vikendom i blagdanom od 10 do 19 sati. Na Šalati je bazen za građanstvo otvoren radnim danom od 13.30 do 18 sati te vikendom i blagdanom od 11 do 19 sati.

Cijena ulaznice na bazenima za odrasle osobe iznosi 20 kuna, dok je cijena za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 10 kuna. Postoji mogućnost kupnje dnevnih, mjesečnih i godišnjih ulaznica, a detaljan cjenik možete pronaći na poveznici.

U sezoni 2022. za kupanje su otvorene sve plaže jezera Jarun i Bundek. Iz Ustanove upravljanje sportskim objektima najavljuju da će se ispitivanja kakvoće vode za kupanje provoditi redovito, a u skladu sa zakonskim propisima. Ispitivanja obavlja Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni